Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Her finder du teleskoplæsser fra de førende brands på markedet. Hos W. J. Maskinservice har vi mange års erfaring i at forhandle lige netop teleskoplæsser.

Hos os er du sikret en sublim service hele året rundt. Ikke alene har vi stor ekspertise som forhandler af diverse entreprenør maskiner, vi kan nemlig tilbyde langt mere end dette.

Når du køber dine maskiner gennem os her hos W. J. Maskinservice, så er du sikret en god kombination af kvalitet og service.

Vores team består af dygtige og hårdt arbejdende sælgere og mekanikere. Hver især har de stor ekspertise indenfor deres fag.

Hver og en kender de deres fag ind og ud. De følger desuden løbende med i den nyeste viden og den seneste udvikling i faget. 

På den måde er de til hver en tid klædt bedst muligt på til at hjælpe, vejlede og servicere dig som kunde hos os.

Køb din teleskoplæsser hos os og få ro i hverdagen

Som kunde hos W. J. Maskinservice får du mere ro i hverdagen. Dette gælder naturligvis også ved erhvervelse af en teleskoplæsser. 

Når du vælger at opgradere din maskinpark gennem os, så er der ingen grund til bekymring i hverdagen. Dels er de maskiner vi forhandler alle af en god kvalitet. Men som om at det ikke var nok, så står vores mekanikere også klar til at hjælpe hvis uheldet er ude.

Vores mekanikere står klar til at servicere og reparere din maskine. På den måde kan du som erhvervsdrivende sikre driften af din virksomhed. Vores mekanikere har nemlig din maskine køreklar hurtigst muligt.

Vi har et stort udvalg af reservedele hjemme, hvorfor vi kan tilbyde hurtigere reparation end mange andre på markedet.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon