Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du leder efter en plæneklipper, så er det hos W. J. Maskinservice at din søgen ender. Vi har et godt udvalg af plæneklipper i høj kvalitet.

Når du skal erhverve dig en ny plæneklipper, så er du sikkert på udkig efter en driftssikker en af slagsen. Du ønsker en maskine som kan holde i mange år frem uden de store problemer.

Dette kan vi være behjælpelige med. Vi har mange års erfaring i at forhandle maskiner af forskellig slags, herunder også plæneklipper. 

Når du handler med os, så er du til hver en tid sikret en god og personlig service. Dette ligger ganske enkelt i vores virksomheds DNA.

Vores sortiment af plæneklipper skal opleves

Du bør uden tvivl tage dig tid til at komme forbi og opleve vores udvalg af plæneklipper med egne øjne. 

Vi har nemlig samlet en bred vifte af forskellige typer og modeller. Dermed kan vi ikke alene tilbyde standard maskiner som du er vant til at slå græs med.

Vi tilbyder nemlig alt lige fra robot plæneklipper til havetraktorer. Du kan med andre ord få en langt lettere og bekymringsfri hverdag med vores udvalg af plæneklipper.

Alle produkter er naturligvis i høj, professionel kvalitet. Således kan de ikke alene anvendes derhjemme i privaten, men i særdeleshed også i din virksomhed eller forening.

Om du driver et landbrug, er greenkeeper i en fodboldklub eller på en golfbane eller om du bare skal have slået de grønne arealer rundt om dit kontor eller din fabrik spiller ikke en afgørende rolle.

Uanset hvad, så har vi hos W. J. Maskinservice nemlig løsningen der gør dit liv nemmere og mere komfortabelt.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon