Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du søger efter nye have og park maskiner, så er du kommet til det rette sted. Hos W. J. Maskinservice tilbyder vi et bredt udvalg af have og park maskiner.

Vi har kort sagt alt hvad hjertet begærer af maskiner. Hvad end du er på udkig efter minigravere, traktorer eller robot plæneklippere, så er det her det sker.

Du kan med andre ord erhverve dig en hel maskinpark alene gennem os. Det er op til dig om det skal være nye eller brugte maskiner. Vi tilbyder nemlig begge dele.

Ikke bare tilbyder vi både nye og brugte maskiner. Vi kan nemlig tilbyde et bredt udvalg af begge dele.

Uanset om du går med nye eller brugte maskiner, så kan du altid være sikker på at kvaliteten er i orden når du handler med os. 

Den gode kvalitet og et højt niveau når det kommer til service ligger os nemlig meget på sinde. 

Dermed kan du til hver en tid regne med at kvaliteten er i top og servicen i orden hos W. J. Maskinservice. 

Vedligeholdelse og reparation af have og park maskiner

Når du køber dine nye eller brugte have eller park maskiner hos os, så følger der flere fordele med. 

Først og fremmest er du, grundet den høje kvalitet, sikret gode og holdbare maskiner. Desuden er du sikret adgangen til reservedele til din maskine.

De reservedele vi ikke selv har på lager kan vi nemlig få hjem til dig. Men når vi nu er ved reservedele, hvad så med service og reparation?

Hos W. J. Maskinservice står vores dygtige mekanikere klar til at tage sig godt af dine maskiner. Ved kontinuerligt at lade dine have og park maskiner gennemgå service kommer du mange problemer i forkøbet.

Du vil med andre ord opleve langt færre problemer og irritationer i dagligdagens arbejde.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon