Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du er på udkig efter nye gravemaskiner, så se med her. Hos W. J. Maskinservice kan vi nemlig tilbyde et stort udvalg af gravemaskiner.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af nye såvel som brugte varianter. Vores sortiment er faktisk så omfangsrigt at du kan købe en hel maskinpark gennem os.

Du kan for eksempel med stor fordel se nærmere på maskinerne af mærkerne Yanmar og Giant.

Vi har nemlig alt hvad du kan få brug for af maskineri. Om du er entreprenør, landmand eller noget helt tredje, så er det hos os at du kan gøre en god handel.

Der følger imidlertid en hel perlerække af fordele med det at være kunde hos os. 

Først og fremmest er du sikret både produkter og arbejde i høj kvalitet. Den gode kvalitet skinner nemlig igennem i alt hvad vi gør og tilbyder.

Det gør den fordi at vi ønsker at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste. Men ikke nok med dette. Vi tilbyder nemlig et serviceniveau for sig. 

Vedligeholdelse og reparation af gravemaskiner

Som kunde hos W. J. Maskinservice slipper du for bekymringer i din hverdag. Med vores vedligeholdelse af dine gravemaskiner er de klar til hverdagens slid og slæb.

Den rette vedligeholdelse af dine gravemaskiner og øvrige maskinpark er helt essentiel. Ved at passe godt på dem og forkæle dem med en service hos os med jævne mellemrum kan du spare både tid og besvær.

På denne måde vil du nemlig opleve langt færre nedbrud. Med det kommer også en mere stabil og produktiv hverdag.

Vores team af dedikerede mekanikere har hænderne rigtigt skruet på. Hver og en står de klar til at tage sig af dine maskiner. Skulle uheldet derfor være ude og en af dine maskiner går ned, så er hjælpen aldrig længere end et opkald væk.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon