Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Leder du efter en ny erhvervstrailer? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos W. J. Maskinservice tilbyder vi et bredt udvalg indenfor erhvervstrailer.

Du kan dermed, med stor sandsynlighed finde din næste erhvervstrailer her hos os. 

Vi står naturligvis klar med råd og vejledning. Således er du bedst muligt sikret i at komme hjem med det rette. Grundet vores store udvalg kan det nemlig være svært at gennemskue hvilken model der er den rigtige for dig.

Hvilken erhvervstrailer der er den rigtige for dig og din virksomhed kommer an på flere ting. Først og fremmest kommer det an på hvad du primært skal transportere.

Ud fra dette kan vi nemlig se på de enkelte modellers størrelse og lastekapacitet. 

Erhvervstrailer – Servicen er helt i top 

Når du samarbejder med os hos W. J. Maskinservice er du altid sikret god kvalitet og god service. Dette gælder ikke mindst vores udvalg af erhvervstrailer.

Netop den gode kvalitet samt det gode serviceniveau ligger os meget på sinde. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig som kunde hos os produkter i god kvalitet.

Mest stolt er vi dog af vores team af medarbejdere. De har hver især stor forstand indenfor deres respektive felt. På den måde er du kontinuerligt sikret den bedst mulige service her hos os.

Vores dygtige mekanikere står eksempelvis klar til at servicere og vedligeholde dine maskiner. 

Du kan med stor fordel købe hele din maskinpark her hos os. På den måde er hjælpen aldrig langt væk når dine maskiner skal serviceres eller repareres. 

Vores udvalg af forskellige typer erhvervstrailer og maskiner vil kunne dække de fleste af dine behov som entreprenør. 

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon